O nama

Život savremenog doba udaljio je ljude od prirode, a hiperprodukcija sintetičkih i nezdravih proizvoda sve više narušava zdravlje ljudi. Kada je u pitanju kozmetika, trebamo biti oprezni. Kozmetiku možemo shvatiti kao hranu za našu kožu. Najveći organ ljudskog organizma je upravo koža i kao takvu je treba i posmatrati. Sintetička kozmetika kojom smo danas okupirani radi suprotno od njene svrhe kao hrane za najveći organ ljudskog tijela. Razni sintetički sastojci, među kojima su i hemijske supstance kao što su parafin ili paraben, ocijenjeni nečistim, mogu izazvati alergiju, odnosno štetne i trajne posljedice na koži. Ključ zdravlja je unošenje zdravih tvari u naš organizam. Zato je podjednako bitna kako zdrava prehrana, tako i zdrava i prirodna kozmetika koja se u naš organizam upija preko naše kože. Osim našeg uticaja, koža je izložena mnogim uticajima sredine i načina života kojim živimo. Prirodna kozmetika ima za cilj da koži vrati njenu prirodnu hranu i zaštitu koja je potrebna da bi odolila svim izazovima. Spoj prirode, tradicije i moderne tehnologije u OK BIOCOSMETICS proizvodima kao rezultat daje visoko kvalitetne kreme rađene po francuskoj recepturi. Kozmetika iz srca prirode, kako smo je s razlogom nazvali, spravljena je sa puno ljubavi i modernoj recepturi sa francuskim šarmom i daje najbolje što koža poželjeti može.

Naše vrijednosti

"Kvalitet na prvom mjestu"


Ostvarena saradnja sa partnerima iz inostranstva, njihova iskustva i nesebična pomoć dali su nam dodatni razlog da se ozbiljno upustimo u proizvodnju visoko kvalitetnih krema za lice i tijelo baziranih na prirodnim elementima koji dolaze sa svih kontinenata ove naše prelijepe planete. Od Argana koji dolazi iz Maroka, jojobe iz daleke Australije, Inka orahovog ulja koji dolazi iz južne Amerike kao i drugih nama dalekih i egzotičnih zemalja, sve u svrhu kvaliteta koji je naša jedina vodilja.

Naša vizija

"Težimo ka najboljem"


Nove ideje i jaka želja za domaćom proizvodnjom nagnalo nas je da početkom 2015 god. pokrenemo domaći brend pod nazivom OK BIOCOSMETICS. Za kratak period uspjeli smo postaviti sebi cilj čiji bi rezultat trebao približiti prirodnu kozmetiku mnogim ljudima.

Naša misija

"Stalne inovacije"


Cilj nam je da naši proizvodi budu prepoznatljivi po kvalitetu, modernom dizajnu, a da cijenom budu pristupačni mnogim ljudima. Kako nam je stalo do kvalitetnog sastava proizvoda tako smo se potrudili da se svi proizvodi pakuju u visoko-kvalitetnu ambalažu koja ne otpušta nikakve štetene elemente koji bi narušili njenu prirodnost. Pored krema koje imamo u ponudi cilj nam je da ubrzo proširimo ponudu i uključimo šampone, mlijeko za čišćenje, tonike i mnoge druge proizvode za njegu kože. Naš cilj je kvalitetan proizvod koji će po svim standardima zadovoljiti i usrećiti naše drage kupce.

Želite naručiti proizvod?